Здравейте,

Уважаеми хотелиери и колеги от туризма !

За нас е удоволствие да представим дейността на фирма “Фън енд Сън” ЕООД. Фирмата развива успешна дейност от 2000 г. Ние сме млади хора със завиден опит в сферата на туристическата анимация в България и чужбина и предлагаме пакет анимационна програма / спортна, детска и вечерна /, както и различни услуги в областта на организирането и провеждането на партита.

Запознайте се с екипа :


 

 • Гери (хореография и постановка)

  Fun & Sun е фирмата ,в която отидох за първи път на интервю за работа и в която останах 5 прекрасни години.Това е мястото ,което поддържа страстта ми към спорта и танците всеки ден .

 • Тони (шеф аниматор)

  "Връщам се назад в недалечната 2010 година, когато се докоснах до анимацията. Животът беше тежък по онова време, знаех какво искам да постигна, но не знаех как! Благодарение на всички колеги от Fun and Sun Entertainment  вече мога,зная как и се боря за себе и нещата,важни за мен.  Благодаря Ви за приятните и весели спомени които имах, имам и ще продължавам да имам заедно с Вас!"

 • Зина (координатор)

  Ние от "Фън енд сън" работим в млада, креативна и приятелска среда. За нас е важно  гостите на хотела да останат с ярки, незабравими преживявания и емоции от развлекателните дейности, за които се грижи анимационния екип!

 • Руси (координатор)

  Приятели, нямам думи да опиша всички прекрасни моменти през 11те години горд представител на Фън енд Сън. Бих изживял всеки един миг от това приключение отново и отново!

 • Танита Колева

  (основател на фирма F&S)

  "Успехът ни се дължи на много труд и дисциплина. Нека направим Вашия туристически продукт - незабравим! "

 • Момо (координатор)

  Fun&Sun е не просто работодател, Fun&Sun e забележително училище! Тук научаваш в пълния смисъл какво е себеотдаване, чест, отговорност, постоянство и упоритост. Fun&Sun препрограмира съзнанието ти и изстисква най-доброто от теб, кара те да повярваш, че можеш да постигнеш всичко! Fun&Sun е моето второ семейство!